Bejelentés


BKKE - Somoskőújfalu Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó KHE


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
folyamatban lévő pályázataink


FCA-KP-1-2020/3-000664 A BKKE járőrfelszereléseinek bővítése, korszerűsítése 680.000 ft

Beszerzett eszközök részletes felsorolása a szolgálatellátás, felszerelés aloldalon

 

Tisztelt Érdeklődő!

FCA-KP-1-2021/1-000412 Komplex polgárőr bázis megvalósítása Somoskőújfaluban a Magyar Falu Program keretében 5.500.000 ft értékben.

"Komplex Polgárőr Bázis kialakítása Somoskőújfaluban" című projekt keretében .

A támogatási összegből 4.800.000 ft értékű ingatlant vásároltunk Somoskőújfaluban. 495.310 forintot összeget az ingatlan részleges felújítására fordítottunk, illetve 204.690 forintot fordítottunk az ingatlan vásárlás és a projekt egyéb költségeire.


 

NEAO-KP-1-2021/4-000366 A Polgárőrség lehet TÖBB! 1.800.000 ft


 

 

 

Tisztelt Somosiak!


A bűnözési helyi alakulása mellett szubjektív biztonságérzetünket - és közérzetünket is - jelentősen befolyásolja településünk rendezettsége, tisztasága, a közvilágítás és az utak, közterületek állapota, a porták rendezettsége.

Ezek közül van, ami nem pénz kérdése!!!!!

Az utóbbi időben egyre több helyen látunk szolgálatunk ellátása során a település szélén található utcák végénél szemétkupacokat (időnként akár szeméthegyeket is), nem beszélve a turisztikai szempontból is jelentős túraútvonalak mentén kidobált sok-sok szemétre. (használt tv, autógumi, műanyag lavór, stb)

Kérem, hogy amennyiben ilyet tapasztalnak falunkban, akkor egy fényképet készíteni szíveskedjenek és azt a helyszín megjelölésével elérhetőségeinkre küldjék meg. Ezenkívül bármilyen formában küldött értesítést fogadunk, a küldő megnevezése nem szükséges.

A BKKE szeretné felmérni és dokumentálni ezeket a helyszíneket a későbbi intézkedések megtétele céljából, mely adott esetben akár feljelentés is lehet.

CÉLUNK, hogy ne lehessen következmény nélkül szennyezni a közvetlen környezetünket!!!!

 

 

 

 

Önkéntes Tűzoltó Csoport

Egyesületünk sikerrel pályázott a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság  által kiírt 2017. évre vonatkozó ÖTE pályázaton. Az elnyert eszközök ( motorfűrész, vágásbiztos ruha, tűzoltó bevetési csizma, mentőkötél) átadására 2017. december 22.-én került sor a Nógrád Megyei katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

 

 

 


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!